Ozeki Kft.

Ennek a cégnek nincs aktív álláshirdetése

Ozeki Kft.

Rólunk

Bemutatkozunk

Az Ozeki Kft 2000-ben alapított, magyarországi központtal működő informatikai vállalkozás. A cég független, piaci alapon finanszírozott vállalkozás. Kizárólag saját fejlesztésű informatikai termékek előállításával, és a világpiacon történő forgalmazásával foglalkozik. A cég több tízezer külföldi ügyféllel bír, a világ szinte valamennyi országában tud helyi referenciát felmutatni. A cég központja Debrecenben található.

Tevékenységét tekintve az Ozeki egy innovatív fejlesztő cég. A cég vezetőinek a célja, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amik valamilyen paraméterben a világon a legjobbak. Ezen termékekkel egy jól definiált piaci igényt piacvezetőként lehet kielégíteni. A fejlesztés jellemzően sok, eredmény vezérelt kutatói és fejlesztői munkát igényel.

Ennek a szemléletnek a tükrében készültek el a cég legfontosabb termékei:

Ozeki SMS Gateway
Ozeki Phone System XE
Ozeki VoIP SDK
Ozeki Camera SDK
Ozeki Cluster

Az Ozeki Kft. 2014-ben, a kommunikációs szoftverfejlesztés mellett egy új irányt is nyitott. Építve, a kiemelkedő tapasztalatra az Internet alapú kommunikáció, és a gépi látás terén, az új irány a robotika. A cél, egy olyan robot vezérlést lehetővé tevő rendszer kifejlesztése, ami megkönnyíti a robotokkal történő kommunikációt és a robotokat az emberek számára hasznos feladatok elvégzésére alkalmassá tudja tenni. Ezen fejlesztés első termékei:

Ozeki 3D Printer
Ozeki Remote Presence Robot

A márkanév

Célunk, hogy az Ozeki márkanevet gyors kommunikációval, kiváló információs anyagokkal és jelentős üzleti hasznot hozó termékekkel azonosítsák.

Alapértékeink

Mit nyújt az Ozeki?

  • Szakmai fejlődést
  • A legkorszerűbb technológiák megismerését
  • Kitűnő hangulatú munkalégkört
  • A versenytársaknál jobb kompenzációt
  • Könnyen megközelíthető munkahelyet

Munkatársaink

Fontos számunkra, hogy olyan munkatársakkal dolgozzunk együtt, akik miatt érdemes bemenni a munkahelyre. Egymással őszintén kommunikálva, konstruktívan együttműködve, a tudásunkat összeadva alakítsuk ki és hajtsuk végre azokat a tevékenységeket, amik a sikerhez vezetnek. Minden munkatárs felvételével szélesíteni akarjuk a látókörünket és bővíteni akarjuk a tudásunkat. Feladatunk az, hogy közösen létrehozzunk és ismertté tegyünk olyan termékeket és megoldásokat, amik sokkal jobbá, hatékonyabbá teszik az ügyfeleink mindennapjait.

Mit gondolunk a sikerről?

Úgy gondoljuk, hogy a sikerhez kiegyensúlyozott háttér, anyagi biztonság, nemzetközi szemlélet és folyamatos innováció szükséges. Az Ozeki-ben ezekre helyezzük a hangsúlyt. Ez alapján álltak össze az üzleti prioritásaink.